ROĐENDANI
parallax background

Ako želite organizirati svojim najmlađima nezaboravan tulum za rođendan, onda ste na pravom mjestu.


Sprave

Sigurnost igraonice je provjerena i certificirana. Sve sav sadržaj igraonice redovito provjeravamo i održavamo kako bi konstantno bili zajamčeni najviši sigurnosni standardi.

Piće i hrana

Svu hranu i piće za proslavu rođendana kao i pribor za jelo i piće osigurava igraonica. Svaki rođendanski paket uključuje rođendanski menu po Vašem izboru koji je namijenjen isključivo za djecu i konzumira se u za to predviđenim dječjim prostorijama u sklopu igraonice. U ponudi imamo i hranu i piće za roditelje, koja se konzumira u prostoru bistroa. Nije dopušteno unošenje hrane i pića izvana, niti iznošenje dječjeg menija u prostor igraonice ili bistroa.

Nezaboravne proslave

RG Kids Club organizira najbolja slavlja, takav se rođendan nikada ne zaboravlja. Smijeh se čuje izdaleka! Grga te uvijek s veseljem čeka! Pozivnice podijeli, prijatelje razveseli.

Osiguran parking

Došli kod nas ili na Borčec, u Radničku ili u Botinec, ne morate voditi brigu gdje sa limenim ljubimcem.

Čak i ako nemate osobni automobil na raspolaganju, možemo se pohvaliti sa mnogim gradskim linijama javnog prijevoza, tako da nema izgovora!!!

  • - Pero S.
    Već dvije godine supruga i ja nakon što odvedemo djecu na rođendan u Radničku, vrijeme dok traje igranje, mi provedemo na večeri u obližnjem lokalu.
    - Pero S.
  • - Božena T.
    Od kako sam doznala za RG KidsClub, svake godine svojoj djeci priuštim tulum, a suprug i ja se lijepo podružimo sa roditeljima uzvanika i familijom.
    - Božena T.

+385 1 3470 094