ČESTA PITANJA
parallax background
 

ZA SVE KOJI ŽELE ZNATI VIŠE

Gdje se nalazite ?
Grgina rođendaonica na Borčecu nalazi se na adresi Borčec 44, naselje Borčec. Naselje je smješteno iznada Gajnica i najlakši put je doći iz smjera Aleje Bologne prema zapadu, skrenuti pokraj novog Super Konzuma u Gajnicama, nastaviti po Zelenoj magistrali i nakon 400m sa desne strane je ulica Borčec. Grgina rođendaonica u Botincu se nalazi 5min od Arene centra, na adresi Brezovička cesta 21m.
Kako je najlakše dobiti informacije i rezervirati rođendan ?
Za obje rođendaonice je najlakši način poziv na 01/34 70 094 ili 091/6589 225 i osobno sve provjeriti i dogovoriti sa našim ljubaznim osobljem, a sve informacije imamo na www.rg-kidsclub.eu
Koliki je maksimalni broj djece na rođendanu ?
Obzirom na veličine naših igraonica 1500m/2 (Borčec) i 750 m/2 (Botinec), broj djece nije ograničen već se ograničava ukupni broj djece koji može biti u jednom trenutku u igraonici.
Što znači da imate više rođendana odjednom ?
Obzirom na veličinu rođendaonice i potpuno drugačiji odnos prema organizaciji samih rođendana, velikom broju stručnih animatora koji se cijelo vrijeme rođendana brinu o djeci, u mogućnosti smo primiti veći broj djece i samim time i veći broj rođendana, koji se odvijaju svaki u svom dvorištu ili sobici. Uvidjeli smo da postoje određene sumnje roditelja u samo odvijanje rođendana sa takvim brojem djece i različitih uzrasta, ali uvjeravamo Vas da upravo zbog naše različitosti i veličine te nadasve velikog broja animatora samo odvijanje rođendana tokom svih 3 sata trajanja je u potpunosti sigurno i prilagodjeno djeci i njihovoj zabavi.
Jesu li napuhanci sigurni?
Sve naše animacijske sprave su namijenjene komercijalnoj uporabi i kao takve posjeduju sve certifikate o sigurnosti. Za vrijeme rođendana upute o korištenju sprava daje velika grupa stručnih animatora.
Mogu li roditelji ulaziti?
U našim igraonicama zadržavanje roditelja u samoj igraonici nije preporučljivo, zbog samog odvijanja rođendana, dječje pažnje i u konačnici njihove sigurnosti. Za roditelje je predviđen prostor bistroa. Naravno, svakom roditelju je u svako doba rođendana dopušteno ući i provjeriti sve što ga zanima, a iznimke su roditelji djece kojoj treba veća pažnja ili su obvezni biti uz djecu zbog zdravstvenih ili drugih razloga pa mogu biti cijelo vrijeme rođendana u igraonici. Također, od svakog roditelja na dolasku se uzimaju podaci i kontakt kako bismo Vas odmah mogli kontaktirati ukoliko bude potrebe.
Da li dvoje djece koje nisu u rodu mogu slaviti rođendan kao jedan paket ?
Isključivo za braću i/ili sestre postoji mogućnost slavljenja rođendana po cijeni jednog rođendanskog paketa. Ukoliko slavljenici nisu braća i/ili sestre uzimaju se 2 rođendanska paketa. Jedan se plaća po punoj cijeni, a cijenu drugog paketa umanjujemo za 50% .
Koja je dobna granica slavljenika?
Minimalna dob je 3 godine, iako dozvoljavamo prisutstvo i mlađoj djeci, ali isključivo uz roditeljsku pratnju. Maksimalna dobna granica je 12 godina.
Koliko je potrebno ranije rezervirati termin za rođendan?
Zbog velikog interesa u sve četiri igraonice, prosjek rezervacije je otprilike mjesec dana prije rođendana. Nakon telefonske ili usmene rezervacije postoji rok 3-5 dana kada morate doći do naših igraonica, ispuniti formular sa svim potrebnim podacima, uzeti pozivnice i uplatiti kaparu koja je ovisno o paketu 300 ili 500 kn.
Imate li mjesto predviđeno za roditelje dok čekaju kraj rođendana ?
Za dobar provod Vaših najmlađih brinu se naši veseli animatori, a za to se vrijeme Vi možete zabavljati sa gostima u našem bistrou Put Sljemena koji se nalazi u svim rođendaonicama. Ukoliko volite rekreaciju, tri sata možete iskoristiti u našem Fitness & Gym dijelu ili se pak odmarati u Wellness oazi, sve u sklopu RG Sport Centra. Svaka igraonica posjeduje parking.
Je li samo rođendaonica ili igraonica ?
Prostori RG Kids Cluba su prediviđeni za slavljenje rođendana. Postoji mogućnost individualnih dolazaka na igru u sklopu prethodno najavljenih evenata.
Što imamo u ponudi hrane ?
Rođendanski meni uključuje : grickalice i piće u neograničenim količinama, glavno jelo i torta. Za roditelje također imamo u ponudi kolače, hladne plate i snackove.
Plaćanje ?
Plaćanje se vrši na recepcijama igraonica te se može plaćati gotovinom, svim karticama jednokratno i karticama Erste i Pbz banke obročno do 10 rata bez kamata.
Što su slučaju bolesti djeteta?
U slučaju bolesti djeteta rođendan se može prebaciti za neki drugi termin. Akontaciju ne vraćamo.
Do kada su moguće promjene rođendanskog paketa?
Sve promjene uvažavamo do 48h prije same proslave. To se odnosi na promjenu paketa, rođendanskog menua, pokrivke na torti.

Za Vašu sigurnu i veselu igru brine se Vaš RG Animation Team !