RG Sport Centar

RG KIDS CLUB

Što je RG Kids Club ?

RG Kids Club je dom našeg svima poznatog Grge koji se potrudio za svako dijete osmisliti nešto posebno. RG Kids Club se sastoji od rođendaonica, sportskih grupa te organizacije evenata za djecu i odrasle.


Trenutno imamo dvije Grgine rođendaonice u gradu Zagrebu.


Jedna se nalazi na adresi Borčec 44 (iznad Gajnica) u sklopu RG Sport Centra i proteže se na 1400m². Druga Grgina rođendaonica se nalazi na adresi Radnička cesta 27 (Tvornica Katran) i proteže se na 700m². Sadržaji u igraonici se sastoje od mnogih animacijskih sprava kao što su mehanički bik, gladijator arene, tobogani i dvorci na napuhavanje, paintball, air-košarka, air-nogomet, air-pikado, trampolini itd. Rođendani i proslave su all inclusive sa bogatim menijem po izboru. Nudimo Vam osnovne rođendanske pakete za 10, 15, 20, 25 djece + Grgin Private Party ukoliko želite cijelu igraonicu samo za Vas. Parking je osiguran svim posjetiteljima RG Kids Cluba.Kako Grga voli svake godine djecu iznenaditi nečim novim, ovoga puta je to zatvoreni pješčani teren namijenjen za proslave rođendana i sportske treninge. Jedino u RG Kids Clubu možete svojoj djeci omogućiti da se u bilo koje doba godine zabavljaju kao na plaži. Beach party, sportski party, movie party...Odabir je na Vama

!

Kako roditelji u RG Kids Clubu mogu provesti 3 sata?


Za dobar provod i sigurnost Vaših najmlađih brinu se naši veseli animatori, a za to se vrijeme Vi možete zabavljati sa gostima u našem bistrou Put Sljemena koji se nalazi u obje rođendaonice. Ukoliko volite rekreaciju, tri sata možete iskoristiti u našem Fitness & Gym dijelu ili se pak odmarati u Wellness oazi, sve u sklopu RG Sport Centra.


Što još RG Kids Club organizira ?


Osim rođendana, pružamo Vam mogućnost zabave na prigodnim dječjim eventima koji se organiziraju uoči važnih datuma tijekom godine (npr. Sveti Nikola, Djed Božićnjak, Zaljubljeni karnevalić, Nova godina, Uskrs kod Grge...) te druženje po Jadranskoj obali tokom ljetnih školskih praznika. Također, organiziramo team buildinge, razne evente za firme kao što su Božićni party ili podjela poklona unutar igraonica, kao i razne vanjske evente za različite prigode gdje cijeli Rg Animation Team sa punom opremom dolazi k Vama pripremiti nezaboravnu zabavu. Ukoliko želite sami organizirati zabavu, nudimo Vam najam prostora za proslave.


Ne zaboravimo spomenuti Catering Put Sljemena koji za Vas priprema vrhunske delicije koje će dodatno začiniti svako događanje i ostaviti dojam na uzvanike.

NOVOST!!!

 
posjetite našu facebook stranicu

Facebook